Handige tips

Handige tips

Inloggen

Inloggen doet u met de gegevens die u van onze klantenservice heeft ontvangen/gaat ontvangen. Tegelijk met deze gegevens worden ook de instructies voor inloggen verstuurd.
Lukt het inloggen niet, neem dan contact op met onze klantenservice.

Onze klantenservice is te bereiken via mail en telefoon: informatie@sdu.nl en 070-378 98 80. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 – 17:30 uur.


Algemeen

Schoolmanagementtotaal (SMT) is op drie verschillende manier ingedeeld:

  • Per thema: 9 in totaal
  • Per contentsoort: 7 in totaal
  • Per onderwijssoort: 4 in totaal

Afhankelijk van uw abonnement heeft u toegang tot bepaalde onderdelen binnen deze indeling.

Navigatiebalk

Op de homepage vindt u aan de linkerkant de navigatiebalk. Dit is uw wegwijzer voor Schoolmanagementtotaal (SMT). U kunt hier navigeren naar de verschillende thema’s, nieuws, wet- en regelgeving, samenwerkingspartners en gearchiveerde tijdschriften. Ook kunt u hier inloggen, vragen stellen en vindt u algemene informatie over SMT.

Zoeken

Thema’s

Vanaf de homepage bereikt u de thema’s via de navigatiebalk.

Als een thema heeft geselecteerd, kunt u de content binnen dit thema doorzoeken door middel van de zoekbalk. Ook kunt u specifieke content binnen het thema doorzoeken door via het pulldown menu een contentsoort of onderwijssoort te kiezen.

Contentsoorten

De verschillende contentsoorten kunt u doorzoeken via de zoekbalk op de homepage. Welke contentsoort u wilt doorzoeken, kunt u vooraf selecteren via het pulldown menu. Op deze manier doorzoekt u specifieke content van alle onderwijssoorten en thema’s.

Verder vindt u in de navigatiebalk aparte icoontjes voor de content “Wet- en regelgeving” en “Nieuws”. Als u hierop klikt, belandt u op een pagina waar de zoekbalk zo is ingesteld dat u enkel wet- en regelgeving of nieuws kunt doorzoeken.

Onderwijssoorten

Via de zoekbalk op de homepage kunt alle content doorzoeken van een specifieke onderwijssoort. Dit doet u door in het pulldown menu een onderwijssoort te selecteren.