Handige tips

Handige tips

Inloggen

Inloggen doe je met de gegevens die je van onze klantenservice hebt ontvangen/gaat ontvangen. Tegelijk met deze gegevens worden ook de instructies voor inloggen verstuurd.
Lukt het inloggen niet, neem dan contact op met onze klantenservice.

Onze klantenservice is te bereiken via mail en telefoon: informatie@sdu.nl en 070-378 98 80. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 – 17:30 uur.


Algemeen

Schoolmanagementtotaal (SMT) is op drie verschillende manier ingedeeld:

  • Per thema: 9 in totaal
  • Per contentsoort: 7 in totaal
  • Per onderwijssoort: 4 in totaal

Afhankelijk van uw abonnement heeft u toegang tot bepaalde onderdelen binnen deze indeling.

Navigatiebalk

Op de homepage vind jeu aan de linkerkant de navigatiebalk. Dit is je wegwijzer voor Schoolmanagementtotaal (SMT). Je kan hier navigeren naar de verschillende thema’s, nieuws, wet- en regelgeving, samenwerkingspartners en gearchiveerde tijdschriften. Ook kan je hier inloggen, vragen stellen en vind je algemene informatie over SMT.

Zoeken

Thema’s

Vanaf de homepage bereik je de thema’s via de navigatiebalk.

Als je een thema hebt geselecteerd, kan je de content binnen dit thema doorzoeken door middel van de zoekbalk. Ook kan je specifieke content binnen het thema doorzoeken door via het pulldown menu een contentsoort of onderwijssoort te kiezen.

Contentsoorten

De verschillende contentsoorten kan je doorzoeken via de zoekbalk op de homepage. Welke contentsoort je wil doorzoeken, kan je vooraf selecteren via het pulldown menu. Op deze manier doorzoek je specifieke content van alle onderwijssoorten en thema’s.

Verder vind je in de navigatiebalk aparte icoontjes voor de content “Wet- en regelgeving” en “Nieuws”. Als je hierop klikt, beland je op een pagina waar de zoekbalk zo is ingesteld dat je enkel wet- en regelgeving of nieuws kan doorzoeken.

Onderwijssoorten

Via de zoekbalk op de homepage kan je alle content doorzoeken van een specifieke onderwijssoort. Dit doe je door in het pulldown menu een onderwijssoort te selecteren.